Breaking news

Premier League haakt af: Big Six stapt collectief uit Super League-project

Snoeiharde kritiek op Pratto: 'Omdat hij van ver komt, wordt iedereen er geil van'

Snoeiharde kritiek op Pratto: 'Omdat hij van ver komt, wordt iedereen er geil van'

Gepubliceerd: zondag 10 januari 2021 om 20:43zo 10-01-2021 om 20:43

Kenneth Perez was op zijn zachtst gezegd niet onder de indruk van het Feyenoord-debuut van Lucas Pratto. De analist van ESPN begrijpt niet waarom de Argentijn na zijn transfer opgehemeld werd, terwijl er maar weinig bekend was over zijn kwaliteiten.

Perez begint aan tafel bij Dit was het Weekend van ESPN vol verbazing over Pratto, die de nodige aandacht kreeg in aanloop naar het duel met Sparta Rotterdam. "Ik dacht: is dit een Argentijnse praatpaal of is het Messi die neergestreken is? Elk interview, elke voorbeschouwing, alles was Pratto. Achteraf misschien iets teveel aandacht voor iemand die net iets te zwaar is. We hebben hem nu even gezien. Vooraf zoveel bespiegelingen over een speler die eigenlijk niemand kende, dat was verrassend."

Perez wil nog niet teveel kwijt over de waarde van Pratto voor Feyenoord, maar is nog niet onder de indruk. "Het zag er wat houterig uit, ik was niet onder de indruk. Zoals jullie misschien ook wel horen. Laten we eerst eens kijken wat we te zien krijgen. Vandaag was het niet veel. Als je Reda Kharchouch (een spits van Sparta, red.) daar neer had gezet, was het ongeveer hetzelfde geweest. Omdat Pratto van ver komt, wordt iedereen er geil van", sluit Perez af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws