VVV niet bang voor Giakoumakis-interesse: 'Er moeten miljoenen op tafel komen'

VVV niet bang voor Giakoumakis-interesse: 'Er moeten miljoenen op tafel komen'

10-01-2021 21:16 Laatste update: 21:37
23

VVV-Venlo beschikt na zondagmiddag weer over de topscorer van de Eredivisie: Giorgios Giakoumakis scoorde twee keer tegen Willem II, bezorgde VVV een cruciale overwinning en passeerde concurrent Danilo (FC Twente). De scoringsdrift van de 26-jarige Griek is ook bij andere clubs niet onopgemerkt gebleven, maar in Venlo maken ze zich niet veel zorgen.

Dat heeft directeur Stan Valckx zondag laten weten voor de camera van ESPN. "Er is nog geen concreet bod binnengekomen. Een paar clubs hebben geïnformeerd, maar er is nog niets concreets of serieus. We hebben hem ook hard nodig in het lijfsbehoud."

VVV wil zijn blikvanger ook alleen kwijt als de absolute hoofdprijs op tafel wordt gelegd. "Een no-go? Dat kunnen we ons nooit veroorloven", aldus Vlackx. "Maar dan moeten er echt miljoenen op tafel komen. En dat zie ik echt niet gebeuren in deze rare transferperiode."

Giakoumakis kwam afgelopen zomer van AEK Athene en tekende in De Koel voor twee jaar, met een optie op nog een jaar. In zijn eerste vijftien Eredivisie-wedstrijden was hij goed voor twaalf treffers.