VI: VVV zet in op een koerswijziging en wil drie routiniers uitzwaaien

VI: VVV zet in op een koerswijziging en wil drie routiniers uitzwaaien

Gepubliceerd: maandag 11 januari 2021 om 19:22ma 11-01-2021 om 19:22

VVV-Venlo is van plan om de selectie op te schonen tijdens de winterse transferperiode. Routiniers Guus Hupperts, Lukas Schäfer en Lukas Schmitz mogen vertrekken, terwijl de zoektocht naar een dynamische middenvelder doorgezet wordt.

In overleg met de Raad van Commissarissen werd een potje met transfergeld vrijgemaakt. Centrumverdediger Kristopher Da Graca en linksback Leon Guwara sloten aan en maakten in hun eerste wedstrijd tegen Willem II (2-1 winst) meteen een goede indruk. De ploeg zoekt voor deze transferperiode nog naar een extra dynamische middenvelder.

De komst van een aantal nieuwe spelers gaat echter gepaard met het noodgedwongen vertrek van een aantal routiniers. Schäfer, Schmitz en Hupperts mogen vertrekken, meldt Voetbal International. Waar VVV in de zomer nog aangaf bewust voor routine te kiezen, lijkt er nu dus sprake van een koerswijziging bij de club uit Venlo. 

VVV wil jonge talenten een kans geven, maar dit seizoen is er nog geen plaats voor verdediger Stan van Dijck en rechtsbuiten Yahcuroo Roemer. De twee mogen op huurbasis vertrekken. Van Dijck lijkt het seizoen af te maken bij Roda JC, Roemer bij Helmond Sport.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws