'Fiorentina werkt aan eftal voor de toekomst en wil Ajax-spits Traoré'

'Fiorentina werkt aan eftal voor de toekomst en wil Ajax-spits Traoré'

Gepubliceerd: dinsdag 12 januari 2021 om 11:12di 12-01-2021 om 11:12

Laatste update: dinsdag 12 januari 2021 om 12:17di 12-01-2021 om 12:17

Fiorentina houdt Lassina Traoré in de gaten. De club wil graag spelers voor de toekomst naar Florence halen en Traoré zou in dat plaatje passen.

Dat meldt La Nazione. De streekkrant is onder de indruk van de prestaties van Traoré dit seizoen. De twintigjarige spits maakte in de uitwedstrijd van Ajax tegen Atalanta (2-2) in de groepsfase van de Champions League een belangrijke goal. Ook scoorde Traoré vijf keer in de historische uitwedstrijd van de Amsterdammers tegen VVV-Venlo (0-13). Het is nog niet bekend of Fiorentina op korte termijn een eerste bod wil neerleggen bij Ajax voor de spits.

Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat West Ham United en Wolverhampton Wanderers ook interesse hebben in Traoré. West Ham wilde daarmee waarschijnlijk inspelen op het vertrek van Sébastien Haller, die juist naar Ajax vertrok. Op dat moment mocht Traoré geen transfer maken van Ajax. Door de komst van Haller naar Amsterdam is het niet ondenkbaar dat Ajax nu wel bereid is om de Burkinees te laten gaan.

Traoré speelde dit seizoen tot dusver zestien wedstrijden in alle competities voor Ajax. Hierin wist hij acht keer het net te vinden. Traoré heeft op dit moment last van een liesblessure, waardoor hij zijn laatste wedstrijd begin december speelde.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws