Drenthe ligt dubbel om 'fake transfer': 'Ze dachten serieus dat ik zou komen'

Drenthe ligt dubbel om 'fake transfer': 'Ze dachten serieus dat ik zou komen'

Gepubliceerd: dinsdag 12 januari 2021 om 12:38di 12-01-2021 om 12:38

Royston Drenthe maakt zijn rentree als profvoetballer bij de Spaanse vierdeklasser Real Murcia, maar eind 2020 leek hij nog naar Polen te verkassen. Het nietige Victoria Cisek, dat uitkomt op het zesde niveau, was echter aan het verkeerde adres.

Drenthe werd een maand geleden gepresenteerd door Victoria Cisek, tot verrassing van de oud-speler van onder meer Feyenoord en Real Madrid zelf. In een radio-uitzending van FunX onthult hij hoe de vork in de steel zit.

"Misschien moet ik daar wat over vertellen", begint Drenthe. "De belangstelling was er echt, maar het grappige is dat die gasten (Viktoria Cisek, red.) contact hadden met Kozakken Boys 4, een supportersplatform. Die club uit Polen dacht dat ze direct contact hadden met het management van Royston. Ze waren dus al twee dagen aan het onderhandelen en dachten serieus dat ik naar de club kwam. Die gasten van Kozakken Boys 4 hadden niet verwacht dat het grapje een eigen leven zou gaan leiden."

Drenthe traint sinds vorige week mee bij Real Murcia, maar op de eerste beelden oogde hij allesbehalve afgetraind. "Ik ben nog niet klaar om al te spelen, ik moet ongeveer drie kilo afvallen", liet hij desgevraagd weten Cadena COPE. "Het plan is om te laten zien dat ik hier niet ben voor de grap."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws