Schmidt verbaasd door Ten Hag na Ajax - PSV: 'Ik begrijp dit niet helemaal'

Schmidt verbaasd door Ten Hag na Ajax - PSV: 'Ik begrijp dit niet helemaal'

Gepubliceerd: dinsdag 12 januari 2021 om 13:32di 12-01-2021 om 13:32

De uitspraken van Erik ten Hag na Ajax - PSV wekken verbazing bij Roger Schmidt. De trainer van Ajax zei na afloop dat PSV in de Amsterdamse tang zat.

"Als we intensiteit op de mat leggen, zie je dat de nummer twee van Nederland ons niet kan bijbenen", zei Ten Hag zondagavond tegen ESPN. Schmidt werd dinsdag in de aanloop naar de competitiewedstrijd tegen AZ geconfronteerd met de uitspraak van zijn Ajax-collega. "Wij speelden ook met hoge intensiteit in het begin, ze konden ons amper bijbenen", aldus de Duitser.

"Ik zag dat ze tevreden waren toen ze de tweede goal maakten en ik heb de indruk dat zij ook best tevreden waren met het gelijkspel", vervolgt Schmidt. "Ik denk dat het een wedstrijd van hoog niveau was, beide teams konden de wedstrijd winnen. Ze stonden onder druk na de 0-2. Ze zetten veel druk tot het moment dat ze gelijk maakten. Dat doelpunt is normaal, dat is voetbal. Vooral als je een budget hebt als Ajax. Dus ik begrijp deze uitspraak (van Ten Hag, red.) niet helemaal."

Na het gelijkspel in de Johan Cruijff Arena (2-2) is het verschil tussen koploper Ajax en nummer twee PSV nog steeds één punt.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Welke ploeg was de betere afgelopen zondag?

Ajax
64%
PSV
36%
(5837 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws