LIVE-discussie: Vitesse heeft koppositie voor het grijpen, vier Utrechtse mutaties

LIVE-discussie: Vitesse heeft koppositie voor het grijpen, vier Utrechtse mutaties

Gepubliceerd: dinsdag 12 januari 2021 om 17:56di 12-01-2021 om 17:56

De midweekse Eredivisie-speelronde wordt om 18.45 afgetrapt met een interessante confrontatie in Arnhem. Vitesse stuit op het ambitieuze FC Utrecht en kan de dinsdag afsluiten als gedeeld Eredivisie-koploper.

De Arnhemmers wonnen zaterdag bij Heracles Almelo en bleven zo in het spoor bij de traditionele top-drie. Als ook FC Utrecht wordt verslagen, komt de ploeg van Thomas Letsch op gelijke met koploper Ajax. De trainer kiest voor dezelfde elf namen als in Almelo, maar zou Dominik Oroz kunnen laten debuteren. De twintigjarige Kroaat kwam deze winter over van het Oostenrijkse FC Liefering.

FC Utrecht heeft zijn opstelling omgegooid, in vergelijking met de 2-2 tegen FC Groningen van zaterdagavond. De van Telstar overgekomen Benaissa Benamar maakt zijn Eredivisie-debuut, als vervanger van Justin Hoogma. Verder keren Adam Maher, Sander van de Streek en Mimoun Mahi terug in de basiself, als vervangers van Bart Ramselaar, Adrián Dalmau en Eljero Elia.

De opstellingen
Vitesse: Pasveer; Dasa, Doekhi, Bazoer, Rasmussen, Wittek; Bruns, Tannane, Bero; Openda, Darfalou.
FC Utrecht: Oelschlägel; Van der Maarel, Janssen, Benamar, Warmerdam; Van Overeem, Maher, Gustafson; Kerk, Van de Streek, Mahi.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Hoe gaat deze wedstrijd eindigen?

Vitesse wint
53%
FC Utrecht wint
26%
Gelijkspel
21%
(563 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws