Sky Sports: Abramovich wil hulp oude bekende inschakelen voor Lampard

Sky Sports: Abramovich wil hulp oude bekende inschakelen voor Lampard

Gepubliceerd: dinsdag 12 januari 2021 om 20:01di 12-01-2021 om 20:01

Chelsea-eigenaar Roman Abramovich is nog niet van plan om Frank Lampard te ontslaan, maar het clubicoon krijgt wel hulp. Avran Grant keert als adviseur van Lampard terug bij de Premier League-topclub, meldt onder meer Sky Sports.

Abramovich zou van mening zijn dat Lampard behoefte heeft aan de ervaring van de 65-jarige Israëliër. De twee zijn oude bekenden. Grant was in 2007 technisch directeur op Stamford Bridge, toen hij na het ontslag van José Mourinho in september van dat jaar het stokje overnam. Hij leidde The Blues vervolgens naar de finale van de Champions League, waarin Manchester United te sterk was.

Grant vertrok daarna bij Chelsea en werd opgevolgd door Luiz Felipe Scolari. Chelsea is hem dus echter niet vergeten. Hij brak zelf onlangs nog een lans voor Lampard. "Frank en iedereen binnen de club moet geduldig blijven. Je moet nooit je hoofd verliezen als dingen tegen zitten", zei Grant over de huidige situatie in Londen.

Mede door de transfers van Hakim Ziyech, Timo Werner, Kai Havertz en Thiago Silva begon Chelsea met hooggespannen verwachtingen aan het seizoen, maar de klad zit er flink in. De ploeg van Lampard won slechts één van de laatste zes competitieduels en is afgezakt naar plek negen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws