Hendrix verlaat PSV voor 'topclub': 'Met die gedachte naar een sterke competitie'

Hendrix verlaat PSV voor 'topclub': 'Met die gedachte naar een sterke competitie'

Gepubliceerd: dinsdag 12 januari 2021 om 21:30di 12-01-2021 om 21:30

Jorrit Hendrix heeft zin in het avontuur bij Spartak Moskou. Volgens de middenvelder, die zijn hele leven bij PSV speelde en nu voor het eerst vertrekt uit het Philips Stadion, gaat hij in een topcompetitie voetballen.

Op de website van PSV neemt hij vast afscheid van de club en de fans. "In het leven geldt dat er een tijd van komen en een tijd van gaan is", zegt Hendrix in een persoonlijk statement. "Een heel groot gedeelte van mijn leven heeft in het teken gestaan van PSV. Daar ben ik trots op. Er zijn tal van mooie herinneringen, van de kampioenschappen en vriendschappen tot mijn debuut als international bij Oranje in het Philips Stadion."

Met die ervaringen op zak gaat de 25-jarige middenvelder voor het avontuur in Rusland, waar hij in het rood-witte shirt van Spartak Moskou gaat voetballen. "Ik ben een echte PSV'er en draag de club, de mensen die hier werken en de supporters voor altijd een warm hart toe. Met die gedachte in mijn achterhoofd vertrek ik. Ik kijk uit naar een nieuw avontuur bij een topclub in een sterke competitie."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws