Emmen in verdomhoekje: 'Zou het onbegrijpelijk vinden als de trainer eruit gaat'

Emmen in verdomhoekje: 'Zou het onbegrijpelijk vinden als de trainer eruit gaat'

Gepubliceerd: woensdag 13 januari 2021 om 11:18wo 13-01-2021 om 11:18

FC Emmen zit in de hoek waar de klappen vallen. De ploeg van trainer Dick Lukkien ging dinsdagavond met 4-0 onderuit op bezoek bij Heracles Almelo en de druk op de oefenmeester neemt toe. Doelman Dennis Telgenkamp neemt het voor Lukkien op.

Telgenkamp stelt dat de schuld dit seizoen bij de selectie ligt en niet bij Lukkien. "Ik zou het onbegrijpelijk vinden als de trainer eruit gaat", geeft hij na de 4-0 nederlaag aan voor de camera van RTV Drenthe. "Wij maken steeds dezelfde fouten in het veld. En natuurlijk heeft dat te maken met vertrouwen, maar het is ook kwaliteit."

Heracles stond bij rust op een 2-0 voorsprong en liep in de tweede helft simpel uit naar 4-0. "Vooral in de tweede helft zie je gewoon hoe moeilijk we het hebben", aldus Telgenkamp. "Hiervoor ben je niet op voetbal gegaan. Dit is niet leuk, voor niemand. Ook niet voor de mensen die deze club een warm hart toedragen. Dat beseffen we maar al te goed."

De sluitpost twijfelt of Emmen degradatie kan voorkomen dit seizoen. "Of er genoeg kwaliteit om het tij te keren? Op dit moment niet, maar er zijn veel spelers die er vorig jaar ook waren. Ook ik. We kunnen allemaal beter, laten we daar maar mee beginnen. En ja, het wordt heel moeilijk."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Weet FC Emmen zich te handhaven dit seizoen?

(1058 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws