Schmidt is een heel goede trainer, veruit de beste in de Eredivisie

"Schmidt is een heel goede trainer, veruit de beste in de Eredivisie"

Gepubliceerd: woensdag 13 januari 2021 om 13:13wo 13-01-2021 om 13:13

Aad de Mos geeft AZ geen schijn van kans in de Eredivisie-topper tegen PSV van woensdagavond. Volgens de analist zal trainer Pascal Jansen het tij niet meer keren in Alkmaar.

"Dat gaat niet meer. Het zijn allemaal ideale schoonzonen. En zolang ze met die Pantelis Hatzidiakos blijven spelen, gaan ze geen prijzen winnen. Die is altijd goed voor een foutje, net als Perr Schuurs. Hij heeft geen gevoel voor positie", zegt De Mos tegen Veronica Inside. Die een ruime overwinning voor de Eindhovenaren verwacht. "Het zit niet goed in elkaar daar. Het wordt 3-0 voor PSV."

De Mos voorspelde al dat PSV na deze week de nieuwe koploper van de Eredivisie is. "Schmidt is een heel goede trainer, veruit de beste in de Eredivisie. Ik heb die trainingen aan het begin van het seizoen gezien, toen er nog iets minder corona was. En als je hem in de media ziet: dan ziet hij dezelfde wedstrijden als ik. Hij probeert een selectie te creëren waarbij iedereen weet hoe het systeem in elkaar zit. Dat systeem heeft hij al meerdere malen laten zien, dat is toch wel indrukwekkend", steekt de oud-trainer van Ajax en PSV de loftrompet.

"Ze zetten Ajax ook het mes op de keel. Dat je dat nog niet kunt volhouden, begrijp ik", vervolgt De Mos, die desondanks nog niet durft te zeggen of de Eindhovenaren aan het eind van het seizoen met de kampioensschaal in handen staan. "Achtervolgen is wat anders dan dat ze op jou jagen, maar Ajax gaat de handen vol krijgen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat wordt PSV - AZ?

Zege PSV
57%
Zege AZ
24%
Gelijkspel
19%
(4305 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws