Van Hooijdonk adviseert zoonlief: 'Maar ze doen niet altijd meer wat papa zegt'

Van Hooijdonk adviseert zoonlief: 'Maar ze doen niet altijd meer wat papa zegt'

Gepubliceerd: woensdag 13 januari 2021 om 15:35wo 13-01-2021 om 15:35

Laatste update: donderdag 14 januari 2021 om 11:57do 14-01-2021 om 11:57

Pierre van Hooijdonk hoopt dat zoon Sydney deze transferperiode niet vertrekt bij NAC. Het gonst al geruime tijd van de transfergeruchten rond Van Hooijdonk-junior. 

Zo zouden diverse clubs uit het Engelse Championship interesse hebben en denkt ook FC Emmen aan het halen van de 20-jarige aanvaller. Als het aan Van Hooijdonk senior ligt, blijft zijn zoon echter in Breda. "Mijn advies, maar jij weet ook dat ze op 20-jarige leeftijd niet altijd meer doen wat papa zegt, is dat hij bij NAC blijft", zegt de gewezen international in de Instagram-show van Jack van Gelder. 

Pa Van Hooijdonk is ook belangenbehartiger van zijn zoon en speelt zelf dus een rol in de beslissing die Sydney zal maken. "Hopelijk maakt hij dit seizoen af, want je weet nooit hoe het nog kan lopen en normaal gesproken speel je bij NAC gewoon je wedstrijden", laat hij optekenen.

Het lijkt er dus op dat de jonge Van Hooijdonk tot het einde van het seizoen in het Rat Verlegh Stadion zal blijven spelen. Hoe het dan verder moet is onduidelijk, want de 20-jarige Bredanaar heeft een contract tot het einde van dit seizoen bij NAC en zou dus gratis de deur uit kunnen lopen. Of club en speler nog gaan onderhandelen over een nieuw contract blijft voorlopig onduidelijk.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws