Barcelona maakt opstelling bekend: Messi afwezig tegen Real Sociedad

Barcelona maakt opstelling bekend: Messi afwezig tegen Real Sociedad

13-01-2021 20:34 Laatste update: 21:00
4

FC Barcelona heeft de opstelling bekendgemaakt voor de wedstrijd tegen Real Sociedad, in de halve finale van de Spaanse Supercopa. Ronald Koeman heeft Lionel Messi noodgedwongen buiten de selectie gelaten wegens fysiek ongemak bij de Argentijn. 

Koeman voert in vergelijking met de vorige wedstrijd van Barcelona tegen Granada drie wijzigingen door in zijn elftal. Sergiño Dest is zijn basisplek kwijt aan Clement Lenglet. Martin Braithwaite neemt de plek van Messi over, die helemaal niet bij de selectie zit. De Argentijnse vedette arriveerde bij het stadion met zijn been in het verband door een blessure die hij opliep in de wedstrijd tegen Granada. Ten slotte keert Ronald Araujo terug in de basis, wat ten koste gaat van Samuel Umtiti. 

Het duel tussen Barça en Real Sociedad begint om 21.00 uur. De winnaar plaatst zich voor de finale van de Supercopa. De andere finalist zal donderdagavond bekend worden, als Athletic Bilbao en Real Madrid het tegen elkaar opnemen in de andere halve finale.

De volledige opstelling: Ter Stegen; Mingueza, Araujo, Lenglet, Jordi Alba; Busquets, De Jong, Pedri; Dembélé, Braithwaite, Griezmann.