Feyenoord leeft toe naar Klassieker: 'Staan niet voor niets zo dicht op ze'

Feyenoord leeft toe naar Klassieker: 'Staan niet voor niets zo dicht op ze'

Gepubliceerd: donderdag 14 januari 2021 om 08:07do 14-01-2021 om 08:07

Leroy Fer leeft vol vertrouwen toe naar De Klassieker tegen Ajax. De Feyenoord-middenvelder zag hoe zijn ploeg, met veel moeite, van PEC Zwolle won woensdagavond (1-0). Hij verwacht zondag een totaal andere wedstrijd.

Het kostte veel moeite, maar Feyenoord heeft drie punten overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen PEC. Het ging moeizaam, zo zag Fer. Hij kijkt vooruit naar zondag, wanneer De Klassieker tegen Ajax op het programma staat. "Zondag wordt weer een zware wedstrijd", vertelt hij in gesprek met ESPN na de wedstrijd tegen PEC. "Misschien dat het ook in ons achterhoofd speelde, we speelden niet al te best. Zondag is een hele andere wedstrijd."

Fer geeft toe dat de Feyenoord-spelers misschien wel wat teveel bezig waren met de wedstrijd tegen de concurrent uit Amsterdam. "Je kon het zien aan het spel. Zo ga je de wedstrijd natuurlijk niet in, maar misschien speelde het wel mee."

De Feyenoord-middenvelder heeft vertrouwen in een goede afloop zondag. "De voorgaande wedstrijden stonden we heel ver van Ajax vandaan, we gaan er heel anders in. Ik denk dat het een open wedstrijd gaat worden. Ajax is een sterke ploeg, maar we staan niet voor niets zo dicht op ze", sluit Fer af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat wordt Ajax - Feyenoord?

(6485 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws