Corona-explosie zorgt voor volgende afgelasting voor Aston Villa van El Ghazi

Corona-explosie zorgt voor volgende afgelasting voor Aston Villa van El Ghazi

Gepubliceerd: donderdag 14 januari 2021 om 11:44do 14-01-2021 om 11:44

Het gaat van kwaad tot erger bij Aston Villa. Na de afgelaste wedstrijd tegen Tottenham Hotspur is er ook een streep gezet door het treffen met Everton van aanstaande zondag. De club uit Birmingham heeft te maken met een corona-explosie.

Bodymoor Heath, het trainingscomplex van Aston Villa, werd vorige week gesloten nadat het coronavirus toesloeg bij de club. Een groot gedeelte van het eerste elftal van trainer Dean Smith is besmet geraakt en kan daardoor niet in actie komen. Het FA Cup-duel met Liverpool van vorige week vrijdag (1-4 verlies) ging wél door, maar daarin werd een veredeld jeugdelftal opgesteld.

De spelers van Aston Villa trainden een dag voor de wedstrijd tegen Liverpool voor het laatst en een groot gedeelte van de selectie zit sinds dat moment in quarantaine. Het speelschema van de ploeg in januari is overvol. Het is nog niet bekend wat de corona-uitbraak voor gevolgen gaat hebben voor de wedstrijden tegen Manchester City (20 januari), Burnley (27 januari) en Southampton (30 januari).

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws