Perez kritisch: 'Mager voor iemand die werd uitgeroepen tot 'the next big thing''

Perez kritisch: 'Mager voor iemand die werd uitgeroepen tot 'the next big thing''

Gepubliceerd: donderdag 14 januari 2021 om 13:46do 14-01-2021 om 13:46

Kenneth Perez is weer kritisch op Mohamed Ihattaren. Het achttienjarige toptalent van PSV komt dit seizoen cijfermatig tekort, vindt de ESPN-analist.

Ihattaren liet woensdagavond tegen AZ twee gezichten zien, aldus Perez: hij passeerde zijn tegenstanders makkelijk, maar kwam de bal ook vaak ophalen bij de verdedigers en leed regelmatig balverlies. "Dat is de Ihattaren die ik heel graag wil zien", zegt Perez over het eerste deel.

Over het tweede deel: "Zo wil ik hem juist niet zien, als die langzaam handelende en wandelende Ihattaren." De aanvallende middenvelder heeft naar eigen zeggen het gevoel dat hij op de weg terug is, maar Perez denkt er anders over. "Ik weet wat hij zelf zegt, en wat veel mensen zeggen, omdat we allemaal, ik incluis, een hele mooie speler in hem zien. Maar hij heeft achttien wedstrijden in totaal gespeeld dit seizoen: twee goals, nul assists."

"Voor iemand die vorig jaar werd uitgeroepen tot 'the next big thing', is het mager. Het houdt wat mij betreft niet over", besluit de Deense oud-voetballer.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Eens met Perez?

(900 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws