Hoopgevende Van Dijk-geruchten, 'rentree én contractbesprekingen in aantocht'

Hoopgevende Van Dijk-geruchten, 'rentree én contractbesprekingen in aantocht'

Gepubliceerd: donderdag 14 januari 2021 om 16:51do 14-01-2021 om 16:51

Virgil van Dijk lijkt er weer aan te komen, nadat hij in oktober een zware knieblessure opliep. Liverpool heeft goede hoop dat de Oranje-captain dit seizoen weer in actie kan komen en wil zelfs zijn contract openbreken, claimt het medium Sunday World.

Van Dijk kwam tijdens de stadsderby tegen Everton op 17 oktober in aanraking met doelman Jordan Pickford en liep een kruisbandblessure op, bleek later. Inmiddels is zijn revalidatie in volle gang: Van Dijk deelde via social media al beelden, waarop te zien is hoe hij aan zijn herstel werkt. Liverpool houdt er zelfs rekening mee dat de centrale verdediger vóór de zomer nog zijn rentree kunt maken, beweert Sunday World: dit zou betekenen dat ook het EK nog haalbaar is voor Van Dijk.

Liverpool wil dan ook in de loop van dit voorjaar met Van Dijk om de onderhandelingstafel, klinkt het. Zijn huidige verbintenis loopt in 2023 af, maar Liverpool wil graag langer met hem door, meldde transferspecialist Fabrizio Romano ook al. Volgens Sunday World zou Van Dijk – samen met Mohamed Salah – één van de grootverdieners op Anfield moeten worden, als hij zijn handtekening eenmaal gezet heeft.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws