'Sache wird heißer: tussentijds vertrek bij Ajax serieuze optie voor Huntelaar'

'Sache wird heißer: tussentijds vertrek bij Ajax serieuze optie voor Huntelaar'

Gepubliceerd: donderdag 14 januari 2021 om 17:49do 14-01-2021 om 17:49

Klaas-Jan Huntelaar lijkt een terugkeer naar Schalke 04 serieus te overwegen. Volgens de Duitse media Sport1 en Sky Sport Deutschland is een verrassende Bundesliga-transfer een serieuze optie voor de 37-jarige Achterhoeker.

BILD en Der Kicker pakten eerder op de donderdag uit met verrassend nieuws uit Gelsenkirchen: Schalke 04 heeft zijn pijlen gericht op Huntelaar. Volgens Sport1 ziet de ervaren spits dit ook zitten en zijn de gesprekken tussen Ajax en Schalke zelfs al opgestart. Sky onderschrijft dit en stelt dat alle betrokken partijen een hernieuwde samenwerking wel zien zitten: Die Sache wird heißer, klinkt het.

Van een overeenkomst tussen de clubs is echter nog lang geen sprake, claimen beide media. Ajax haalde onlangs met Sébastien Haller een nieuwe spits, maar het is nog niet duidelijk of de Amsterdammers Huntelaar tussentijds willen laten gaan.

Het contract van Huntelaar loopt na dit seizoen af: de spits gaf al te kennen dat hij na dit seizoen wil stoppen, maar lijkt nog geen definitief besluit te hebben genomen. De Bundesliga-topscorer van het seizoen 2011/2012 speelde in het verleden zeven jaar lang voor Schalke, waarna hij in 2017 weer bij Ajax neerstreek.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Terug naar Schalke 04: moet Huntelaar dit doen?

(11102 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws