FC Twente heeft vlak voor Ajax-thuis nieuws: huurdeal met Willem II

FC Twente heeft vlak voor Ajax-thuis nieuws: huurdeal met Willem II

Gepubliceerd: donderdag 14 januari 2021 om 18:59do 14-01-2021 om 18:59

FC Twente heeft vlak voor het thuisduel met Ajax een uitgaande transfer aangekondigd. Lindon Selahi gaat de Tukkers verruilen voor Willem II.

Dit heeft technisch directeur Jan Streuer bevestigd tegenover TC/Tubantia. De 21-jarige Waal met de Albanese voetbalnationaliteit is bezig aan zijn tweede seizoen in Enschede, nadat hij in 2019 werd opgepikt bij Standard Luik. In zijn debuutjaar was hij nog een vaste waarde op het FC Twente-middenveld, maar na de komst van trainer Ron Jans is Selahi op het tweede plan beland. Dit seizoen speelde hij slechts 59 Eredivisie-minuten.

Nu vertrekt hij tijdelijk naar Tilburg. Of Willem II de 21-jarige controleur daarna definitief over kan nemen, is nog niet duidelijk. Selahi is lang niet de enige speler die tijdens de winterse transferperiode vertrekt uit Enschede. Huurlingen Lazaros Lamprou (PAOK Saloniki), Halil Dervisoglu (Brentford FC) en Alexander Jeremejeff (Dynamo Dresden) keerden eerder dan gepland terug bij hun broodheer. Hier stond de komst van Issah Abass (FSV Mainz 05, ook gehuurd) tegenover.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws