Telegraaf: Ajax neemt geen enkel risico met Kudus na 'ultralichte reactie'

Telegraaf: Ajax neemt geen enkel risico met Kudus na 'ultralichte reactie'

Gepubliceerd: donderdag 14 januari 2021 om 20:57do 14-01-2021 om 20:57

Mohammed Kudus maakte zondag tijdens Ajax-PSV zijn rentree in de Eredivisie na langdurig blessureleed. De twintigjarige Ghanees is er donderdag tegen FC Twente echter niet bij: volgens De Telegraaf heeft dat te maken met een terugslag in zijn knieblessure.

(ultra)lichte reactiKudus liep op 21 oktober een meniscusblessure op tijdens het Champions League-duel met Liverpool en kon direct een streep zetten door het restant van de eerste seizoenshelft. Zondag viel hij tien minuten voor tijd in tegen PSV, donderdag zit hij dus niet bij Ajax' wedstrijdselectie. Navraag bij Ajax leert dat de middenvelder een '(ultra)lichte reactie' in zijn knie had gekregen, meldt De Telegraaf.

Naar alle waarschijnlijkheid kan hij zondag weer aantreden voor De Klassieker. Volgens de berichtgeving is Kudus uit voorzorg afwezig in Enschede en wordt er drie dagen voor het treffen met Feyenoord geen risico genomen door de medische staf van Ajax.

Ajax en Feyenoord trappen zondag om 16.45 uur af in Amsterdam. Dat doen ze hoe dan ook als nummers één en twee van de Eredivisie, ongeacht hoe FC Twente-Ajax afloopt.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws