Tirade van Veerman na volgende Heerenveen-domper: 'Weggespeeld door RKC'

Tirade van Veerman na volgende Heerenveen-domper: 'Weggespeeld door RKC'

Gepubliceerd: donderdag 14 januari 2021 om 21:35do 14-01-2021 om 21:35

SC Heerenveen-aanvoerder Henk Veerman verscheen donderdag met een gezicht als een oorwurm voor de ESPN-microfoon. De Friezen hadden thuis tegen RKC Waalwijk weinig in te brengen, mochten van geluk spreken dat het nog 1-1 werd en hebben al negen competitieduels op rij niet gewonnen.

Veerman wist niet waar hij het moest zoeken. "Dit is gewoon heel erg slecht. Heel erg slecht", opende de maker van de vroege 1-0 zijn interview. Vervolgens somde hij op wat er allemaal misging bij zijn ploeg. "Baltempo te laag. Heerenveen slecht. RKC meer aan de bal, veel beter ook, daar ging het balletje rond. Druk zetten lukte echt van geen kant. Middenvelders die te laag bleven staan bij ons..."

Pas vlak voor tijd kreeg Heerenveen kansen om de wedstrijd alsnog naar zich toe te trekken. "Maar daar gaan we echt schandalig slecht mee om. Maar het is even zoals het is", aldus Veerman. "We proberen het elke week weer en we komen elke week voor de goal. Maar de ballen die we aannemen... Gaan allemaal mis, schieten elke keer van onze voeten af!", aldus de foeterende aanvalsleider. "Het is gewoon niet goed. En we proberen het elke week en we gaan echt ons best doen, maar het is gewoon niet goed genoeg. Of ik me schaam? Ja. Als we weggespeeld worden door RKC Waalwijk..."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws