Breaking news

Man City blijkt toch niet onaantastbaar: Man U beëindigt serie van 21 (!) zeges

Update: 'Na Everton meldt ook volgende club zich in strijd om Zirkzee'

Update: 'Na Everton meldt ook volgende club zich in strijd om Zirkzee'

Gepubliceerd: vrijdag 15 januari 2021 om 18:42vr 15-01-2021 om 18:42

Joshua Zirkzee gaat zijn carrière mogelijk vervolgen in de Premier League. De Bayern München-aanvaller staat in de belangstelling van Everton, dat hem wil huren van Der Rekordmeister. In de deal wordt naar verluidt een optie tot koop opgenomen.

Dat meldt talkSPORT vrijdagochtend. Everton wil Zirkzee huren van Bayern en neemt in de deal een optie tot koop op. Een tegenvaller voor Heracles Almelo, dat stiekem hoopte op de komst van de aanvaller.

Heracles-trainer Frank Wormuth gaf na de wedstrijd tegen Emmen (4-0 winst) al aan niet te verwachten dat Zirkzee de keuze zou maken voor de club uit Almelo. "Ik heb natuurlijk met Hansi Flick over Zirkzee gesproken", gaf Wormuth aan. "We hebben contact gehad, maar het is niet concreet. Ik denk dat Bayern hem wel wil verhuren, maar zijn salaris is voor ons niet op te hoesten."

Zirkzee mag vertrekken bij Bayern. De negentienjarige spits werd door trainer Flick teruggezet naar de reserves van Der Rekordmeister, waar hij meteen een rode kaart pakte.

Update: In navolging van Everton heeft ook het Italiaanse Parma zich in de strijd om de handtekening van Joshua Zirkzee gemengd, zo meldt transferexpert Fabrizio Romano van Sky Sport Italia. De aanvaller mag vertrekken bij Bayern München en wil bij een andere club minuten maken. Zirkzee heeft nog geen beslissing genomen over zijn toekomst. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws