Twente roert zich door blessure Cerny op transfermarkt: 'Dat is wel iets anders'

Twente roert zich door blessure Cerny op transfermarkt: 'Dat is wel iets anders'

Gepubliceerd: vrijdag 15 januari 2021 om 17:20vr 15-01-2021 om 17:20

Laatste update: vrijdag 15 januari 2021 om 17:21vr 15-01-2021 om 17:21

FC Twente moet zich door ernstige knieblessure van Vaclav Cerny gaan roeren op de transfermarkt, stelt technisch directeur Jan Streuer. Twente gaat alleen geen spelers kopen, omdat de club beperkt is in haar financiële middelen.

"We moeten gaan kijken wat er mogelijk is", reageert Streuer in gesprek met TC/Tubantia. "Die drie jongens die voorin weg zijn, speelden niet vaak. Nu zijn we een heel belangrijke, bepalende basisspeler kwijt en dat is wel iets anders", aldus Streuer.

De technisch directeur wil wel alleen een speler aantrekken die een echte versterking is voor Twente "We moeten er wel direct beter van worden", stelt Streuer. "We gaan niet halen om het halen. De speler die komt, moet bijvoorbeeld nu al beter zijn dan Thijs van Leeuwen. Anders heeft het geen zin."

Streuer stelt dat het niet gemakkelijk gaat worden om een speler aan te trekken die aan de eisen voldoet, zeker niet met het budget dat Twente heeft. "Het is niet eenvoudig dit op te lossen. Welke club laat nu nog een goede speler vertrekken? Bijna iedereen heeft nu z’n ploeg wel klaar voor de rest van het seizoen. Als je een speler zou kunnen kopen, wordt het wat makkelijker. Dan heb je ook meteen wat in huis voor volgend seizoen. Maar kopen is voor ons een brug te ver", is de technisch directeur duidelijk.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws