Solskjaer blijft met beide benen op de grond: Ik hecht er weinig waarde aan

Solskjaer blijft met beide benen op de grond: "Ik hecht er weinig waarde aan"

Gepubliceerd: vrijdag 15 januari 2021 om 18:11vr 15-01-2021 om 18:11

Laatste update: vrijdag 15 januari 2021 om 18:13vr 15-01-2021 om 18:13

Ole Gunnar Solskjaer blijft met beide benen op de grond blijft staan. The Reds staan voor het eerst sinds 2013 weer aan kop in de Premier League, maar dat vindt trainer Solskjaer nog geen reden voor een hosannastemming.

"Koploper zijn in januari zegt mij niet veel", zegt Solskjaer op de persconferentie voorafgaand aan de kraker tussen Liverpool en Manchester United. "Het is leuk, maar meer niet. Ik hecht er weinig waarde aan. Het is niet meer dan een momentopname. Het enige wat telt is waar we aan het einde van de rit staan."

Zondag neemt zijn United het op tegen Liverpool, de nummer twee op de ranglijst. Waar United bijna al haar wedstrijden wint, laat Liverpool de laatste weken geregeld punten liggen. Toch zegt dat niets voor het treffen tussen de twee, vindt Solskjaer. "Wat zegt vorm als je tegen een grote club als Liverpool speelt? Waarschijnlijk niets, want dit duel staat daar los van. Dit duel leeft ongelooflijk erg bij de fans, bij de club, bij de trainers, bij iedereen. Het is een duel op zich. We verheugen ons er enorm op.

"Natuurlijk is ons vertrouwen gegroeid de laatste maanden", stelt de 47-jarige Noor. "Liverpool heeft een verbazingwekkende staat van dienst in thuiswedstrijden", doelt hij op de ongeslagen reeks van Liverpool van ruim 3,5 jaar in eigen huis. "Maar natuurlijk geloven wij dat we kansen krijgen op Anfield. Daar gaan we voor. Wij zijn de uitdager, maar zij zijn de kampioen. Dat mogen we niet vergeten. Zij hebben iets wat wij graag willen hebben: de titel."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws