Geen angst voor PSV-back Max: 'Hij mag lekker achter mij aan gaan lopen'

Geen angst voor PSV-back Max: 'Hij mag lekker achter mij aan gaan lopen'

15-01-2021 21:47
80

Sven Mijnans kijkt uit naar de eerste topwedstrijd die hij op Het Kasteel mag spelen. Zaterdagavond komt PSV op bezoek en de aanvallende middenvelder mag hopen dat hij de strijd aan gaat binden met Philipp Max.

De Duitse linksback van de Eindhovenaren zou de directe tegenstander worden van Mijnans. De verslaggever van RTV Rijnmond vraagt dan ook of de 20-jarige Spartaan niet bang is dat hij vaak achter Max aan moet lopen. "Nee hoor", zegt hij lachend. "Hij mag lekker achter mij aan gaan lopen!"

De talentvolle middenvelder denkt dat hij veel kan leren van de wedstrijd tegen PSV. "Het is erg gaaf om in eigen stadion, waar je al drie jaar speelt en traint, dan tegen PSV te mogen uitkomen. Dat wordt de grootste wedstrijd die ik ooit in dit stadion heb gespeeld. Heerlijk is dat. Ik heb uit al tegen ze mogen spelen en het is gewoon een ander niveau dan ik gewend ben. Maar daar word je beter van."

PSV heeft in 2021 nog niet gewonnen en hoopt daar zaterdagavond op Het Kasteel verandering in te kunnen gaan brengen. Er wordt om 18.45 afgetrapt in Rotterdam-West.

No Poll