'Emmen haalt oude bekende terug naar Drenthe en wacht op twee aanwinsten'

'Emmen haalt oude bekende terug naar Drenthe en wacht op twee aanwinsten'

Gepubliceerd: vrijdag 15 januari 2021 om 21:13vr 15-01-2021 om 21:13

Laatste update: zaterdag 16 januari 2021 om 11:47za 16-01-2021 om 11:47

Kerim Frei keert volgens RTV Drenthe terug bij FC Emmen. De vleugelspeler, die vorig seizoen ook al op de Oude Meerdijk speelde en in die maanden een prima indruk maakte, wordt overgenomen van Istanbul Basaksehir.

Vorig jaar werd de Turkse aanvaller al gehuurd van die club en maakte hij indruk in het shirt van Emmen. Trainer Dick Lukkien en voorzitter Ronald Lubbers wilden Frei dan ook graag in Drenthe houden, maar de 27-jarige vleugelspits wilde zelf voor zijn kans gaan bij de kampioen van Turkije. Hij werd echter niet ingeschreven voor de Champions League en daarop kwam Emmen weer in beeld. Dat weet RTV Drenthe te melden.

Het contact tussen Frei en de Drentse Eredivisionist werd weer opgepakt en dat heeft geresulteerd in een definitieve transfer. De medische keuring moet nog afgerond worden, maar als dat lukt wordt de Turk maandag al op het trainingsveld verwacht. Frei moet Emmen, dat hekkensluiter is in de Eredivisie, voor degradatie behoeden.

Volgens RTV Drenthe zijn er nog twee nieuwe aanwinsten op weg naar de Oude Meerdijk. Jean-Pierre Rhyner, een verdediger uit Zwitserland die van Cádiz gehuurd zal worden, arriveert naar verluidt op zaterdag in Nederland en zou ook maandag al zijn eerste stappen op het trainingsveld van Emmen kunnen zetten. Didier La Torre, een talent uit Peru, gaat ook een meerjarig contract ondertekenen in Emmen. Wanneer hij gepresenteerd wordt is nog onbekend.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws