Lukkien krijgt baangarantie bij zwalkend FC Emmen: 'Laat één ding duidelijk zijn'

Lukkien krijgt baangarantie bij zwalkend FC Emmen: 'Laat één ding duidelijk zijn'

Gepubliceerd: donderdag 14 januari 2021 om 14:52do 14-01-2021 om 14:52

Bij FC Emmen wordt niet aan de stoelpoten van Dick Lukkien gezaagd. De trainer was de laatste jaren succesvol met de Drentse club, maar nu is alles anders: Emmen bungelt onderaan de Eredivisie.

Emmen wacht nog steeds op de eerste Eredivisie-zege dit seizoen en ging dinsdag nog kansloos onderuit bij Heracles Almelo (4-0). In de voetbalwereld wordt dan gekeken naar de trainer, maar de baan van Lukkien is hoe dan ook veilig, beklemtoont voorzitter Ronald Lubbers.

"Laat één ding duidelijk zijn: de positie van Dick Lukkien staat absoluut niet ter discussie", wordt Lubbers geciteerd door Voetbal International. "We weten allebei dondersgoed dat het veel beter moet. We zijn kritisch naar elkaar en durven elkaar de waarheid te vertellen, maar het vertrouwen in hem staat voor mij als een paal boven water."

"Als ik zou merken dat het tussen Dick en de spelers niet meer goed zou zitten, hij ze niet meer kon raken, dan zou dat anders liggen", vervolgt Lubbers. "Dan moet je handelen en Dick zou dan zo reëel zijn om dat in te zien en te accepteren, maar dat is absoluut de situatie niet."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie FC Emmen

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws