LIVE-discussie: Emmen mist twee verdedigers, Letsch kiest voor nieuwe spitsen

LIVE-discussie: Emmen mist twee verdedigers, Letsch kiest voor nieuwe spitsen

Gepubliceerd: zaterdag 16 januari 2021 om 15:40za 16-01-2021 om 15:40

Om uitzicht te blijven houden op lijfsbehoud moet FC Emmen zaterdagavond drie punten pakken. Dat zal niet gemakkelijk worden, want Vitesse komt naar de Oude Meerdijk en wil de druk op koploper Ajax houden.

Aan Drentse zijde maakt Donis Avdijaj zijn debuut als basisspeler. De Kosovaar houdt daarmee Nikolai Laursen en Anco Jansen, twee spelers die vorig seizoen smaakmaker waren bij Emmen, op de bank. Miguel Araújo is niet fit genoeg en zijn plek centraal achterin wordt overgenomen door Nick Bakker. Ook rechtsback Glenn Bijl is geblesseerd en wordt vervangen door Ricardo van Rhijn.

Sondre Tronstad ontbreekt nog steeds bij Vitesse. De Noor traint na een blessure wel weer mee, maar het Drentse kunstgras weerhoudt hem van een comeback. Riechedly Bazoer, die tegen FC Utrecht uitviel met lichte hamstringklachten, is wel van de partij.

Voorin kiest trainer Thomas Letsch verrassend voor Armando Broja en Thomas Buitink. Daardoor zitten Oussama Darfalou en Loïs Openda, die de afgelopen weken goed presteerden namens de Arnhemmers, naast de Duitser op de bank.

De opstellingen

FC Emmen: Telgenkamp; Van Rhijn, Veendorp, Bakker, Cavlan; Tibbling, Bernadou, Kolar, Peña, Avdijaj; De Leeuw.

Vitesse: Pasveer; Dasa, Doekhi, Bazoer, Rasmussen, Wittek; Bero, Tannane, Bruns; Broja, Buitink.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wie gaat dit winnen?

FC Emmen
15%
Vitesse
75%
Het wordt gelijk
10%
(317 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws