The Mirror: Wijnaldum beslist en wil in voetsporen treden van Cruijff en Koeman

The Mirror: Wijnaldum beslist en wil in voetsporen treden van Cruijff en Koeman

Gepubliceerd: zondag 17 januari 2021 om 08:29zo 17-01-2021 om 08:29

Laatste update: zondag 17 januari 2021 om 12:57zo 17-01-2021 om 12:57

Het was de laatste tijd even wat rustiger rondom Georginio Wijnaldum, maar de Engelse tabloid The Mirror heeft daar verandering in gebracht. De middenvelder zou een beslissing hebben genomen over zijn contract en wil na dit seizoen naar FC Barcelona.

Met dat verhaal pakt The Mirror uit. Liverpool heeft een aantal pogingen gewaagd om Wijnaldum binnenboord te houden, maar hij wilde zijn contract bij The Reds niet verlengen. Inmiddels zou hij zijn keuze gemaakt hebben: Wijnaldum wil na dit seizoen aansluiten bij Barcelona.

Hij wil daarmee 'in de voetsporen treden van Johan Cruijff, Ronald Koeman and Frank Rijkaard' en denkt dat hij die kans onder trainer Koeman kan krijgen. The Mirror haalt een 'Nederlandse bron' aan. "Barcelona is altijd al een grote droom van hem geweest. Een beetje zoals Real Madrid de grote droom was van Gareth Bale."

Liverpool hoopt nog steeds op een langer verblijf van Wijnaldum, die een belangrijk onderdeel is van de plannen van manager Jürgen Klopp. The Reds hebben met Thiago Alcântara al een nieuwe speler gehaald om het mogelijke vertrek van Wijnaldum meteen op te kunnen vangen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws