Schmidt haalt vernietigend uit: 'Dat zijn heel harde woorden, het is gevaarlijk'

Schmidt haalt vernietigend uit: 'Dat zijn heel harde woorden, het is gevaarlijk'

Gepubliceerd: zondag 17 januari 2021 om 16:08zo 17-01-2021 om 16:08

Hans Kraay junior en Erwin Koeman zijn verbaasd door de woede-aanval van Roger Schmidt. De Duitse trainer van PSV haalde na de zege op Sparta (3-5) vernietigend uit naar scheidsrechter Bas Nijhuis.

Schmidt beweerde dat Nijhuis bewust tegen PSV floot. "Hij is wel erg snel boos", stelt Kraay bij het ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie. "Nu gaat hij weer in op iets dat hij gehoord heeft. En dat kan Nijhuis inderdaad met een glimlach gezegd hebben, maar het is wel gevaarlijk wat je zegt, toch?

"Je mag soms best je frustratie uiten, maar ook niet te vaak", vindt Erwin Koeman. "Wat Schmidt zegt, dat is toch wel grof. Het zijn heel harde woorden. Waarschijnlijk heeft hij vandaag een beetje spijt. Maar je moet je toch ook een beetje inhouden."

Schmidt zei zaterdagavond dat hij Nijhuis nooit meer hoeft te spreken. "De scheidsrechter heeft gezegd dat hij tegen ons floot, omdat ik kritiek op hem had geuit na de wedstrijd tegen Vitesse. Ik hoef hem de rest van mijn leven niet meer te spreken. Na twee wedstrijden weet ik genoeg", liet hij weten.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws