Van der Sar heeft Van de Beek-informatie ingewonnen: 'Ze hebben alle vertrouwen'

Van der Sar heeft Van de Beek-informatie ingewonnen: 'Ze hebben alle vertrouwen'

Gepubliceerd: zondag 17 januari 2021 om 21:37zo 17-01-2021 om 21:37

Edwin van der Sar heeft zijn licht laten schijnen over Donny van de Beek, die zondag opnieuw vanaf de zijlijn moest toekijken bij Manchester United. De Ajax-directeur heeft nog steeds goed contact met Manchester United – de club die hij tussen 2005 en 2011 als keeper diende – en heeft dan ook alle vertrouwen in de ex-Ajacied.

De relaties tussen Van der Sar en Manchester United hebben de transfer afgelopen zomer op gang geholpen. De afgelopen maanden heeft hij meer updates vanaf Old Trafford doorgekregen. "Ik spreek wel meer mensen bij de club", deelt Van der Sar zijn bevindingen over Van de Beek bij Rondo op Ziggo Sport. "Fantastische instelling, hij doet het goed op de training."

Van de Beek moet alleen geduldig wachten op zijn kans, blijkt na zijn eerste maanden in Manchester: zondag zat hij negentig minuten op de bank tijdens de kraker tegen Liverpool. "Het is lastig. Pogba komt terug, Fernandes is heel belangrijk, Matic en McTominay, die er staan", steekt Van der Sar hem een hart onder de riem. "Het is helemaal geen schande, het is ook een grote club hè? Natuurlijk is het een groot bedrag (veertig miljoen euro, red.), maar ze hebben er alle vertrouwen in dat hij er gaat komen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zien we Van de Beek ook volgend seizoen nog bij Manchester United?

Ja
31%
Nee, na één seizoen is het wel klaar
57%
Nee, hij gaat deze maand al vertrekken
11%
(4100 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws