Omroep Brabant: Sneijder heeft grote plannen en praat met FC Den Bosch

Omroep Brabant: Sneijder heeft grote plannen en praat met FC Den Bosch

Gepubliceerd: maandag 18 januari 2021 om 12:32ma 18-01-2021 om 12:32

Laatste update: maandag 18 januari 2021 om 12:39ma 18-01-2021 om 12:39

Wesley Sneijder gaat mogelijk in zee met FC Den Bosch. Dat meldt Omroep Brabant. De recordinternational wil de Bosschenaren helpen. Welke rol hij moet gaan spelen, is nog niet duidelijk.

Sneijder heeft zondag samen met de Udense ondernemer Ebert Dollevoet, directeur van Top Events en clubsponsor, een oriënterend gesprek gevoerd met mensen van FC Den Bosch. Peter Poirters, de financiële man in de raad van commissarissen bij FC Den Bosch, ontkent noch bevestigt het gesprek. "Dit in het kader van de geheimhoudingsplicht", zegt hij tegen Omroep Brabant.

Sneijder en compagnon Dollevoet willen FC Den Bosch nieuw leven inblazen. De club heeft het al jarenlang moeilijk en bungelt dit seizoen onderaan de Keuken Kampioen Divisie-ranglijst. "Het klopt dat Wesley en ik met FC Den Bosch een oriënterend gesprek hebben gehad", aldus Dollevoet. "Meer kan ik daar nu niet over zeggen."

Het is geen geheim dat Den Bosch op zoek is naar investeerders: het staat in het jaarverslag en Poirters bevestigt dat er gesprekken worden gevoerd 'met partijen uit binnen- en buitenland'. "Links- of rechtsom, binnen een paar maanden moet een en ander zijn beslag krijgen. In ieder geval voor volgend seizoen."

Den Bosch wacht al zestien wedstrijden op een overwinning en is afgezakt naar de laatste plek in de Keuken Kampioen Divisie. Het kostte trainer Erik van der Ven afgelopen weekend de kop. Sneijder (36) zette in augustus 2019 een punt achter zijn carrière.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws