Contractnieuws bij PEC Zwolle: 'Het is mooi dat we zo vroeg al rond zijn'

Contractnieuws bij PEC Zwolle: 'Het is mooi dat we zo vroeg al rond zijn'

Gepubliceerd: maandag 18 januari 2021 om 20:12ma 18-01-2021 om 20:12

Laatste update: maandag 18 januari 2021 om 21:14ma 18-01-2021 om 21:14

Nieuws uit Zwolle: Sai van Wermeskerken heeft zijn contract bij PEC Zwolle alsnog verlengd. Het leek er juist op dat de 26-jarige Japanner zou vertrekken uit het MAC3Park stadion.

PEC maakt maandagavond bekend dat Van Wermeskerken voor twee jaar heeft bijgetekend. "Het is prachtig dat we samen al zo vroeg in het jaar rond zijn gekomen over een nieuw contract. De cijfers van Sai in het huidige en vorige seizoen spreken boekdelen", zegt technisch manager Mike Willems van PEC.

"De afgelopen anderhalf jaar heb ik me goed kunnen ontwikkelen en dat resulteerde in een vaste basisplaats. Op de rechtsbackpositie kan ik goed uit de voeten en probeer ik iedere wedstrijd weer alles te geven voor het team en de supporters", reageert Van Wermeskerken.

"Ik zit hier goed op mijn plek, dus voor mij is het een logische stap om mijn contract te verlengen. Daarbij is het mijn persoonlijke ambitie om de komende periode alles te geven, om zo in aanmerking te komen voor een plek in de nationale selectie van Japan. Ik kijk dan ook uit naar de toekomst hier in Zwolle, waarbij de focus natuurlijk ligt op de tweede seizoenshelft, waarin ik mij nog meer wil laten zien."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws