'Van Seumeren gaat in gesprek met Utrecht-spelersgroep en geeft fouten toe'

'Van Seumeren gaat in gesprek met Utrecht-spelersgroep en geeft fouten toe'

Gepubliceerd: dinsdag 19 januari 2021 om 17:33di 19-01-2021 om 17:33

Frans van Seumeren heeft vorige week de spelersgroep van FC Utrecht toegesproken. De grootaandeelhouder van de Domstedelingen was daarbij niet te beroerd om de hand in eigen boezem te steken.

Na de 1-0 nederlaag bij Vitesse van anderhalve week geleden werd de spelersbus van Utrecht al opgewacht door boze supporters en in de week daarna spraken spelers en staf vaak met elkaar. Ook Van Seumeren was daarbij betrokken, schrijft Voetbal International. Normaal gesproken is de suikeroom niet vaak in de kleedkamer te vinden, maar nu wel.

Hij deed dat niet om de spelersgroep de les te lezen, maar om zijn eigen fout toe te geven. Voorafgaand aan het seizoen sprak Van Seumeren de wens uit om met Utrecht de top-drie aan te vallen en die uitspraak achtervolgt de ploeg al het hele seizoen. De grootaandeelhouder kwam uitleggen dat hij met die uitspraak geen extra druk wilde opleggen.

Daarnaast maakte hij duidelijk dat hij die doelstelling uit enthousiasme had laten optekenen en dat dat niet betekent dat er nu geen vertrouwen is in de spelersgroep en in de trainer. De ingeslagen weg is volgens Van Seumeren de juiste en dat bleek ook wel, want afgelopen weekend werd er met 2-0 van Heracles gewonnen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws