'Twente maakt serieus werk van Feyenoord-aanvaller Narsingh'

'Twente maakt serieus werk van Feyenoord-aanvaller Narsingh'

Gepubliceerd: dinsdag 19 januari 2021 om 18:01di 19-01-2021 om 18:01

Laatste update: dinsdag 19 januari 2021 om 18:14di 19-01-2021 om 18:14

FC Twente wil Luciano Narsingh huren van Feyenoord. De Tukkers zijn na de blessure van Vaclav Cerny op zoek naar aanvallende versterking en zijn bij de ervaren rechtsbuiten uitgekomen, schrijft Voetbal International.

Door het vertrek van een drietal aanvallers en de blessure die Vaclav Cerny opliep was het voor FC Twente en technisch directeur Jan Streuer zaak om snel offensieve versterking aan de selectie toe te voegen. De Tukkers hopen dat Luciano Narsingh die speler wordt: de rechtsbuiten lijkt bij Feyenoord niet op speeltijd te hoeven rekenen en zou gehuurd kunnen worden. VI schrijft dat Twente 'serieus werk maakt' van de ervaren aanvaller.

Ook Tubantia schrijft dat de Tukkers in de markt zijn voor Narsingh en laat weten dat Streuer de onderhandelingen heeft bevestigd. De hoop bestaat dat de deal woensdag of donderdag kan worden afgerond. 

Dit seizoen kwam Narsingh in negen competitiewedstrijden in actie voor de Rotterdammers, waarvan hij er drie in de basis begon. De aanvaller uit Amsterdam, die 19 interlands speelde voor Oranje, scoorde één keer. Door de terugkeer van Luis Sinisterra en de komst van Aliou Baldé lijkt de rol van de 30-jarige aanvaller uitgespeeld en hij kan zijn loopbaan bij Twente nieuw leven inblazen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws