Breaking news

Bizarre situatie voor Huntelaar: 'Ze verzinnen zelf de oefeningen en de tactiek'

Jonk had 4-2 zege verdiend gevonden tegen PSV: 'We zijn toch niet blind?'

Jonk had 4-2 zege verdiend gevonden tegen PSV: 'We zijn toch niet blind?'

Gepubliceerd: dinsdag 19 januari 2021 om 23:45di 19-01-2021 om 23:45

Wim Jonk baalt als een stekker van de bekeruitschakeling tegen PSV. Volgens de trainer van FC Volendam had zijn ploeg de Eindhovenaren op een ruime nederlaag moeten trakteren na een ijzersterke eerste helft.

"Je baalt gewoon ontzettend, omdat je in de eerste helft met 4-1 voor moet staan", zegt Jonk tegen ESPN. "Dan had je deze wedstrijd gewoon gewonnen. Ik kan alleen maar trots zijn op wat de jongens hebben geleverd. Zeker in de eerste helft waren we oppermachtig aan PSV. Dan moet je jezelf belonen, dan staat het 4-1. Die jongens baalden verschrikkelijk in de rust. Ze kregen zes, zeven opgelegde kansen. Dat is heel jammer."

Volgens Jonk was de eerste tegentreffer 'niet handig'. Met de tweede goal van PSV had hij meer moeite. "Dat was volgens mij niet eens een penalty. Dat is heel teleurstellend. Dan is het heel vervelend dat er geen VAR is. Dat begrijp ik ook niet."

Volgens de oefenmeester van de Volendammers was niet een 0-2 nederlaag, maar een 4-2 zege meer op zijn plaats geweest. "Dat heeft iedereen toch kunnen zien? We zijn toch niet blind? Als je zo'n wedstrijd op de mat legt in de eerste helft, is het meestal gespeeld. PSV gaat dan echt geen drie goals meer maken hoor, echt niet."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws