Genieten van overwinning op oude club Feyenoord: 'Ik ken alleen Geertruida nog'

Genieten van overwinning op oude club Feyenoord: 'Ik ken alleen Geertruida nog'

Gepubliceerd: woensdag 20 januari 2021 om 10:59wo 20-01-2021 om 10:59

Jurriën Timber is klaar voor het bekerduel met AZ van woensdagavond. De verdediger stond afgelopen weekend in de basis tegen zijn oude club Feyenoord en hoopt ook tegen AZ op een overwinning.

Het kostte Ajax veel moeite in De Klassieker, maar uiteindelijk bleven de drie punten wel in Amsterdam door een 1-0 overwinning. "Het ging niet makkelijk. Maar winnen is het belangrijkste", geeft Timber aan in gesprek met het clubkanaal. "En dat ook nog tegen mijn oude club, dat is helemaal speciaal. Ik heb nog met Lutsharel Geertruida gespeeld. Verder met niemand."

Met de overwinning tegen Feyenoord in het achterhoofd kijkt Timber alvast vooruit op de wedstrijd tegen AZ. "Misschien zijn ze wat minder dan vorig seizoen, maar tegen topploegen komen ze altijd goed voor de dag. We moeten ready zijn. Ze hebben altijd goede talenten, goede jongens. Daarnaast heeft AZ veel snelheid voorin. Dat zijn wel hun kwaliteiten. Wij moeten zelf de restverdediging goed op orde hebben en druk blijven zetten. Dan houden we AZ op slot. Het is een bekerwedstrijd en dus alles-of-niets. Nu doorpakken."

De wedstrijd tussen AZ en Ajax begint woensdagavond om 21.00 uur in het AFAS Stadion in Alkmaar.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wie bereikt de kwartfinale van de KNVB Beker: AZ of Ajax?

AZ
62%
Ajax
38%
(3410 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws