ADO rondt weer een transfer af en haalt 'scorende' concurrent voor Koopmans

ADO rondt weer een transfer af en haalt 'scorende' concurrent voor Koopmans

Gepubliceerd: woensdag 20 januari 2021 om 14:33wo 20-01-2021 om 14:33

Laatste update: woensdag 20 januari 2021 om 16:06wo 20-01-2021 om 16:06

ADO Den Haag heeft zich versterkt met Martin Fraisl. De 27-jarige Oostenrijker heeft voor een half jaar getekend in het Cars Jeans Stadion en komt transfervrij over. In Den Haag moet Fraisl de concurrentiestrijd aangaan met Luuk Koopmans.

Omdat de doelman onlangs zijn contract bij 2. Bundesliga-club SV Sandhausen liet ontbinden, kost hij ADO niets. Voor de jaarwisseling keepte hij nog twaalf wedstrijden voor die club. Fraisl wist in mei 2018 als keeper te scoren en dat is bijzonder, want hij gaat de concurrentiestrijd aan met iemand die daar ook al in slaagde. Luuk Koopmans maakte dit jaar een goal in het bekertoernooi.

De eerste indrukken van Fraisl in Den Haag zijn goed. "Het stadion is mooi en de gesprekken waren erg prettig", laat hij optekenen op de website van ADO. "Ik ben een doelman die vertrouwen uitstraalt en vastberaden is, maar soms ook een beetje gek te zijn. Ik slaag er ook wel vaak in om rustig te blijven in lastige situaties. Daar zit ADO nu ook in, maar ik ben ervan overtuigd dat we de club er met zijn allen in kunnen houden."

Martin Jol, hoofd van het Technisch Hart van de Residentieclub, is blij dat hij de gelederen heeft kunnen versterken met een doelman. "Met deze aanvulling in de selectie komen we in de cruciale fase van het seizoen minder snel voor verrassingen te staan", laat hij weten. "De staf en het management zijn content met het binnenhalen van Martin."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws