'Promes zal zich snel aanpassen aan Rusland en ik denk dat hij graag terug wil'

'Promes zal zich snel aanpassen aan Rusland en ik denk dat hij graag terug wil'

Gepubliceerd: woensdag 20 januari 2021 om 14:50wo 20-01-2021 om 14:50

Dimitry Kombarov, voormalig ploeggenoot van Quincy Promes bij Spartak Moskou, denkt dat de vleugelaanvaller van Ajax graag zou willen terugkeren In Rusland. Kombarov weet echter niet of er daadwerkelijk sprake is van een transfer.

Onlangs meldde Spartak dat het in gesprek zou zijn met Promes over een terugkeer naar Rusland, waar hij tussen 2014 en 2018 al speelde en diverse prijzen won. Kombarov denkt dat de Moskovieten daar goed aan zouden doen. "Natuurlijk zou hij Spartak versterken", zegt de ervaren middenvelder tegen het Russische Sport24. "Maar ik heb het hem nog niet gevraagd."

Toch ziet Kombarov het wel van een terugkeer komen. "Ik weet zeker dat hij gelukkig was bij Spartak", legt hij uit. "Als voetballer heeft hij zich op veel verschillende manieren ontwikkeld bij de club. Er waren veel goede en positieve momenten: we werden bijvoorbeeld kampioen en wonnen de Super Cup. Promes past zich snel aan in Rusland, omdat hij een sociaal persoon is. Ik denk dat hij graag wil terugkeren."

Voorlopig speelt de aanvaller nog bij Ajax, dat niet voornemens lijkt om Promes naar Rusland te laten vertrekken. Daarnaast is de Amsterdammer hoofdverdachte in een zaak die om een steekpartij draait. Promes zat al twee nachten in de cel en momenteel wordt er verder onderzoek gedaan.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws