Narsingh neemt na 90 minuten bankzitten afscheid van Feyenoord: deal met FC Twente

Narsingh neemt na 90 minuten bankzitten afscheid van Feyenoord: deal met FC Twente

Gepubliceerd: vrijdag 22 januari 2021 om 12:32vr 22-01-2021 om 12:32

Laatste update: vrijdag 22 januari 2021 om 12:35vr 22-01-2021 om 12:35

Het Feyenoord-avontuur van Luciano Narsingh zit er na anderhalf jaar en 37 officiële wedstrijden op. De negentienvoudig Oranje-international maakt het seizoen op huurbasis af bij FC Twente.

Nadat rechtsbuiten Vaclav Cerny wegviel met een zware knieblessure, zocht FC Twente een vervanger en kwam het bij Feyenoord uit: beide clubs bereikten deze week een akkoord over een tijdelijke transfer. Narsingh – woensdag nog bankzitter tijdens Feyenoord-Heracles – heeft naar alle waarschijnlijkheid zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord al gespeeld. Zijn contract in De Kuip loopt na dit seizoen af.

"Voor mij is dit een heel mooie overstap, ik kijk er naar uit. Ik ken trainer Ron Jans nog van mijn tijd bij Heerenveen", reageert Narsingh op de clubsite van Twente. "De gesprekken die ik met hem heb gehad gaven me heel goed gevoel en vertrouwen. Ik wil hier de komende maanden met plezier voetballen. Ik weet dat ik ervoor moet knokken en mijn niveau moet halen."

Twente-directeur Jan Streuer wilde snel schakelen na het wegvallen van Cerny. "De komst van Luciano was een buitenkans. Hij kent Ron Jans uit zijn tijd bij sc Heerenveen en wilde graag naar FC Twente komen. Luciano kan op de vleugels aan beide kanten uit de voeten, past bij de wijze waarop we spelen en brengt ook heel veel ervaring met zich mee. We zijn heel blij dat hij direct aansluit."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws