Perez en De Boer hekelen 'overgewicht': 'Je bent verdomme prof, je wordt betaald'

Perez en De Boer hekelen 'overgewicht': 'Je bent verdomme prof, je wordt betaald'

Gepubliceerd: donderdag 21 januari 2021 om 12:10do 21-01-2021 om 12:10

Kenneth Perez en Ronald de Boer ergeren zich groen en geel aan de spelers van FC Emmen die met overgewicht kampen. Dat is óók trainer Dick Lukkien aan te rekenen, aldus de ESPN-analisten.

"Ik heb Lukkien best wel hoog zitten, maar hij blijft accepteren dat spelers overgewicht hebben", constateert Perez. "Is hij dan wel klaar om een stap naar bijvoorbeeld FC Twente of sc Heerenveen te maken? Hij blijft het gewoon accepteren. Misschien heeft hij geen keus, maar iedereen moet gewoon fit zijn."

De Boer kan er met zijn hoofd niet bij. "Ik verwonder me daar ook elke dag over", zegt hij over de fitheid van de Emmen-spelers, die woensdagavond uit de KNVB Beker werden gekegeld door sc Heerenveen. "Als ik me een tijdje kwaad maak, heb ik ook weer een fit lichaam. Je bent verdomme prof, je wordt ervoor betaald."

Perez zag sowieso een 'abominabele' wedstrijd tussen Emmen en Heerenveen (1-2). "Sergio Peña en Joey Veerman zijn gewoon goede spelers, maar de rest... Die Henk Veerman, even serieus: hij doet minder dan Messi en hij is een stúk minder dan Messi."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie FC Emmen

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws