'Of Marsman Onana kan vervangen bij Ajax? Hij bewijst dat hij topclubwaardig is'

'Of Marsman Onana kan vervangen bij Ajax? Hij bewijst dat hij topclubwaardig is'

Gepubliceerd: vrijdag 22 januari 2021 om 13:40vr 22-01-2021 om 13:40

Ed de Goeij ziet in Feyenoord nog steeds een belangrijke gegadigde voor de Eredivisie-titel. Dat hebben de Rotterdammers onder meer te danken aan de goede prestaties van Nick Marsman, die de geblesseerde Justin Bijlow vervangt. De Goeij ziet in Marsman zelfs een mogelijke opvolger van Andre Onana bij Ajax.

"Hij begon aarzelend, maar inmiddels doet die jongen het uitstekend", vertelt De Goeij in gesprek met het Algemeen Dagblad. De voormalig topkeeper kijkt vooruit naar de topper tussen Feyenoord en AZ van dit weekend en neemt daarbij Marsman onder de loep. Of hij onder de lat blijft staan in De Kuip wanneer Bijlow weer helemaal fit is, durft De Goeij niet te zeggen.

"Lastig. Kijk, ik weet niet wat de afspraken zijn bij Feyenoord. Als tegen Bijlow is gezegd dat hij de onbetwiste nummer één is, dan is het logisch dat hij de plek van Marsman weer inneemt. Maar kijk je puur naar hoe Marsman presteert, dan is er geen aanleiding om hem eruit te halen."

Onana-opvolger
Marsman beschikt over een aflopend contract en houdt zijn opties open. "Ik snap dat een keeper van dertig wekelijks wil spelen. En als dit niet bij Feyenoord kan, vind ik het logisch dat hij verder kijkt. Kijk, Remko Pasveer doet het dit seizoen uitstekend bij Vitesse. Maar hij is ook al 37 jaar, hè. Wie weet zoeken ze in Arnhem nog wel een eerste doelman. En wat gebeurt er met Onana bij Ajax? Of Marsman hem zou kunnen vervangen in Amsterdam? Hij bewijst bij Feyenoord in elk geval dat hij topclubwaardig is", sluit De Goeij af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Marsman naar Ajax: een goed plan?

Ja, prima opvolger van Onana
13%
Ja, maar als tweede keeper
15%
Nee, daar moet Ajax niet aan beginnen
72%
(1397 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws