De Telegraaf: Ajax informeerde naar Sánchez én spits na Huntelaar-vertrek

De Telegraaf: Ajax informeerde naar Sánchez én spits na Huntelaar-vertrek

Gepubliceerd: zaterdag 23 januari 2021 om 09:06za 23-01-2021 om 09:06

Ajax heeft deze transferperiode contact opgenomen met Davinson Sánchez. De Amsterdammers informeerden of de Colombiaan openstond voor een terugkeer in de Johan Cruijff Arena, vertelt clubwatcher Mike Verweij. Ook is er een nieuwe spits in beeld.

Over interesse in Martin Odegaard is de verslaggever van De Telegraaf echter niets bekend. "Odegaard werd door een Spaanse krant (Marca, red.) in verband gebracht met Ajax. Ik heb geïnformeerd, maar er wordt gezegd dat hij helemaal niet in beeld was. Maar bij Ajax is het ook zo dat als ze ergens naast grijpen dat ze zeggen dat ze niet hebben geïnformeerd", aldus Verweij.

"Wat bij Ajax wel heel opmerkelijk is: Huntelaar ging weg en toen is er geïnformeerd naar een nieuwe spits", vervolgt Verweij in de voetbalpodcast van de krant. "Die is zelfs gebeld door een speler van Ajax, om te kijken of hij ervoor open stond om die kant op te komen, zo schijnt het." Heel serieus lijkt de interesse desondanks nog niet. "Misschien komt hij in een later stadium. De naam houd ik nog even voor me."

Volgens de clubwatcher probeerde Ajax zich ook achterin te versterken. "Vervolgens is er een linkje gelegd met de omgeving van Davinson Sánchez, of hij er voor openstond. Maar Spurs laat niemand gaan: Sánchez niet en Alderweireld niet." De Colombiaan verruilde Ajax in 2017 voor de Londenaren, waar hij dit seizoen onder José Mourinho weinig aan spelen toekomt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws