'Bayern is bijzonder verbaasd over gebrek aan speeltijd van huurling bij PSV'

'Bayern is bijzonder verbaasd over gebrek aan speeltijd van huurling bij PSV'

Gepubliceerd: zaterdag 23 januari 2021 om 12:52za 23-01-2021 om 12:52

PSV gaat de optie tot koop op Adrian Fein naar alle waarschijnlijkheid niet lichten. Dat wordt vanuit Duitsland gemeld. De middenvelder wordt gehuurd van Bayern München, maar kan geen indruk maken in Eindhoven.

Tot dusver kwam de Duitser pas tot acht competitiewedstrijden voor PSV, waarvan hij er twee in de basis begon. Trainer Roger Schmidt stelt voorlopig nog geen prijs op de diensten van Fein en volgens het Duitse Sport1 komt dat door het feit dat men in Eindhoven niet bepaald onder de indruk is van de ontwikkeling van de 21-jarige spelmaker.

De optie tot koop die PSV heeft bedongen bij Bayern lijkt dus naar alle waarschijnlijkheid niet gelicht te gaan worden door technisch directeur John de Jong. Der Rekordmeister is daarnaast ook verbaasd dat Fein zo weinig aan spelen toekomt, want het was de bedoeling dat de Duitser een vaste basisspeler zou zijn. Pablo Rosario, Ibrahim Sangaré, Mohamed Ihattaren, Cody Gakpo, Mario Götze, Mauro Júnior, Érick Gutiérrez én Ryan Thomas hebben echter allen een streepje voor op Fein.

Roger Schmidt liet vrijdagmiddag weten dat er nog niets besloten is over de optie op Fein, die naar verluidt zo'n zes miljoen euro zou bedragen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws