Willem ll stuurt Yeboah naar Keuken Kampioen Divisie: 'Moeilijk half jaar'

Willem ll stuurt Yeboah naar Keuken Kampioen Divisie: 'Moeilijk half jaar'

Gepubliceerd: zaterdag 23 januari 2021 om 17:12za 23-01-2021 om 17:12

Almere City heeft zich voor de rest van het seizoen versterkt met John Yeboah. De aanvaller komt op huurbasis over van Willem ll.

Dat hebben de clubs bekendgemaakt. Yeboah kwam afgelopen zomer over van VfL Wolfsburg, maar speelde bij Willem ll slechts negen wedstrijden. "Ik heb een moeilijk laatste half jaar gehad. Voor mij is dit een prima podium om mijzelf weer van mijn beste kant te laten zien. Almere City FC staat goed op de kaart en heeft een mooie ambitie. Het lijkt mij mooi als ik erbij kan helpen die ambitie te verwezenlijken", zegt Yeboah op de clubsite van Almere City.

Technisch manager Teun Jacobs van Almere City legt uit waarom Yeboah is vastgelegd. "Yeboah is een buitenspeler met snelheid, diepgang en creativiteit. Bovendien is het een goede gozer, met de juiste instelling. Ik ken hem vanuit de nationale jeugdteams van Duitsland, waar ik hem nadrukkelijk heb gevolgd."

"John heeft reeds bewezen dat hij op Eredivisie-niveau een gevaarlijke speler is. Als je kijkt naar zijn trackrecord, dan zie je bovendien dat hij waanzinnig veel goals heeft gemaakt en assists heeft gegeven in Wolfsburg O19. Met zijn kwaliteiten is hij een welkome versterking voor onze selectie."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws