Breaking news

NOS: Ajax doet aangifte voor poging tot mishandeling na incident met Tadic bij bus

'Willems mag vertrekken bij Frankfurt en hoopt op hereniging met oude liefde'

'Willems mag vertrekken bij Frankfurt en hoopt op hereniging met oude liefde'

Gepubliceerd: zaterdag 23 januari 2021 om 19:17za 23-01-2021 om 19:17

Laatste update: zaterdag 23 januari 2021 om 19:20za 23-01-2021 om 19:20

De dagen van Jetro Willems bij Eintracht Frankfurt lijken geteld. De 26-jarige vleugelverdediger mag vertrekken en hoopt op een terugkeer naar Newcastle United.

Dat meldt BILD. Eintracht zou graag de kosten willen drukken, door afscheid van een aantal spelers te nemen. Bas Dost, Marijan Cavar, Dominik Kohr en Danny da Costa zijn al vetrokken bij de huidige nummer zes van de Bundesliga. Willems gaat zich dus mogelijk in dat rijtje voegen.

PAOK Saloniki zou al interesse hebben getoond in de diensten van Willems. De Grieken zouden alleen niet genoeg geld hebben om hem te kunnen betalen. Willems zou naar verluidt hopen op een aanbieding van Newcastle United of een andere uit Engelse ploeg. Vorig seizoen speelde Willems al voor Newcastle. De linksback kwam toen op huurbasis uit voor The Magpies. Het lijkt er echter op dat Frankfurt Willems nu definitief van de hand wil doen.

Willems speelde dit seizoen nog geen wedstrijd voor Frankfurt. Na een kruisbandblessure, die hij vorig seizoen bij Newcastle opliep, moest hij lang revalideren. Willems is wel zo goed als hersteld. Zaterdag zat hij voor het eerst weer op de bank, toen Frankfurt op bezoek ging bij Arminia Bielefeld (1-5).

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws