Update: 'Feyenoorder Jörgensen ziet transfer naar Galatasaray wel zitten'

Update: 'Feyenoorder Jörgensen ziet transfer naar Galatasaray wel zitten'

Gepubliceerd: zondag 24 januari 2021 om 00:04zo 24-01-2021 om 00:04

Rondom Feyenoord-spits Nicolai Jörgensen is serieuze beweging ontstaan, meldt Voetbal International zaterdagavond. Galatasaray heeft zich in Rotterdam-Zuid gemeld, klinkt het.

Van een officiële aanbieding is nog geen sprake, maar volgens VI overweegt Cim Bom Bom wel om een bod te doen. Jörgensen ligt nog anderhalf jaar vast bij Feyenoord en kreeg deze maand gezelschap van concurrent Lucas Pratto. Trainer Dick Advocaat liet eerder deze week weten dat hij de spits niet kwijt wilDe Kleine Generaal heeft verder nog de beschikking over de bijna weer fitte Róbert Bozeník en de jonge Naoufal Bannis.

Hoe de Eredivisie-topscorer van 2016/2017 tegenover een transfer naar de Süper Lig staat, moet nog blijken. VI sluit echter niet uit dat Jörgensen in de laatste week van de transferperiode nog vertrekt. Feyenoord kan een lucratieve aanbieding vanuit Istanbul eigenlijk niet weigeren.

De dertigjarige Deen streek in 2016 in De Kuip neer: Feyenoord betaalde toen 3,5 miljoen euro aan FC Kopenhagen. Zijn ijzersterke debuutseizoen werd gevolgd door drie moeizamere jaargangen. In 137 Feyenoord-duels was Jörgensen goed voor 55 goals en 23 assists.

Update: Feyenoord Transfermarkt heeft meer informatie gedeeld over de mogelijke transfer van Jörgensen naar Galatasaray. Volgens het doorgaans betrouwbare Twitter-account gaat het in eerste instantie om een verhuurperiode met eventuele aankoopoptie. Er wordt gesproken, maar de gesprekken bevinden zich nog in de 'oriënterende fase'. Jörgensen zou de move wel zien zitten.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws