'Álvarez blijft vrijwel zeker bij Ajax, vertrek onder één voorwaarde bespreekbaar'

'Álvarez blijft vrijwel zeker bij Ajax, vertrek onder één voorwaarde bespreekbaar'

Gepubliceerd: zaterdag 23 januari 2021 om 21:14za 23-01-2021 om 21:14

Laatste update: zaterdag 23 januari 2021 om 21:24za 23-01-2021 om 21:24

Ajax wil nog steeds niet meewerken aan een vertrek van Edson Álvarez, behalve als er nieuwe spelers worden aangetrokken. Valencia wil de Mexicaan graag hebben, alleen lijkt dat dus voorlopig niet te gebeuren.

Dat meldt Ajax Showtime. Valencia zou opnieuw een poging hebben gewaagd om Álvarez tijdelijk over te nemen van Ajax. De club is nog altijd erg gecharmeerd van de verdedigende middenvelder en geeft de moed niet op. Ajax is echter vastberaden om Álvarez te behouden. Trainer Erik ten Hag ziet de meerwaarde van Álvarez voor Ajax.

Een vertrek van Álvarez zou echter wel bespreekbaar zijn als Ajax zelf een nieuwe speler binnenhaalt. Dit zou overigens gelden voor de gehele selectie. De Amsterdammers willen alleen spelers laten gaan als daar al een nieuwe speler voor aangetrokken is.

Afgelopen woensdag begon Álvarez weer eens in de basis bij Ajax, tijdens het bekerduel met AZ. In die wedstrijd maakte hij een goede indruk. De 23-jarige Ajacied was aan het begin van het seizoen nog verzekerd van een basisplek, maar moest na een aantal mindere optredens op de bank beginnen. Álvarez speelde dit seizoen in totaal negen wedstrijden in de Eredivisie voor Ajax. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws