Duidelijke boodschap van hattrickheld richting West Ham United: 'Ik wil hier zijn'

Duidelijke boodschap van hattrickheld richting West Ham United: 'Ik wil hier zijn'

24-01-2021 13:02 Laatste update: 13:05
8

Het lijkt erop dat Luuk de Jong voorlopig nog niet van concurrent Youssef En-Nesyri af is. De Marokkaan, die nu topscorer van LaLiga is, werd de laatste tijd in verband gebracht met een transfer. En-Nesyri zegt echter niet te willen vertrekken bij Sevilla.

En-Nesyri was in het thuisduel tegen Cádiz (3-0) de grote man bij Sevilla. De spits was verantwoordelijk voor alle goals die middag. Met twaalf doelpunten in negentien wedstrijden is En-Nesyri nu de topscorer van Spanje.

De 35-voudig international werd de laatste weken in verschillende Spaanse en Engelse media in verband gebracht met een overgang naar West Ham United. Na zijn geode optreden tegen Cádiz gaf En-Nesyri echter aan dat hij op dit moment nergens heen wil. "Ik blijf voorlopig hier', vertelde hij voor de camera van Movistar+. "Ik ga nergens heen, ik wil het seizoen bij Sevilla afmaken. Dit is een geweldige club, ik wil hier zijn."

Dat hij momenteel topscorer van Spanje is, doet de doelpuntenmaker niet veel. "Ik hou me niet bezig met de topscorerslijst. Wat ik moet doen, is werken om meer goals te scoren. Dat zal te zien zijn als het seizoen voorbij is."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie