'Of FC Utrecht een leuk meisje is? Haha ja, een heel leuk meisje'

'Of FC Utrecht een leuk meisje is? Haha ja, een heel leuk meisje'

Gepubliceerd: zondag 24 januari 2021 om 18:05zo 24-01-2021 om 18:05

Laatste update: zondag 24 januari 2021 om 19:11zo 24-01-2021 om 19:11

Remco Balk vindt FC Utrecht 'ook een leuk meisje'. Hij reageert daarmee met een knipoog op uitspraken van technisch directeur Mark-Jan Fledderus van FC Groningen.

Het verhaal is inmiddels bekend: Balk wees een contractaanbod van Groningen af. Fledderus voelde zich aan het lijntje gehouden. "Alsof je een relatie van zeven, acht jaar hebt met iemand en dat je zegt: ik wil eerst nog even met drie of vier andere meisjes kijken of dat misschien nog wel leuker is."

"Ik denk dat het niet helemaal zo is. Ik ben altijd eerlijk geweest in de gesprekken en heb voor 1 januari gewoon nee gezegd", reageert Balk bij ESPN. "Het is niet dat ik eerst bij andere clubs wilde kijken. FC Utrecht ook een leuk meisje? Haha ja, een heel leuk meisje. Het is een leuk en goed voetballend team. Ik denk dat ik wel redelijk inviel."

"Het is mooi dat ik m'n debuut heb kunnen maken. Het is allemaal heel snel gegaan. Maandag waren de clubs akkoord dat ik in de winter zou komen. Woensdag was ik hier om te tekenen en donderdag was m'n eerste training."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws